ONZE DIENSTEN

MADE TO CREATE

BRIXBI is een vakkundige en betrouwbare vastgoed partner dat u volledig onzorgt en begeleidt tijdens  het gehele traject en actief is op het gebied van renovatie, verbouw, nieuwbouw, bouwadvies, interieur design en ontwerp.

Met een klantgerichte vaste teams van proffessionals managen wij het gehele project van kennismaking tot aftersales.

VERBOUWEN

Onder VERBOUWEN verstaan we bij BRIXBI een volledige verbouwing of renovatie van A-Z.  Wij nemen alles van u uit handen, zelfs tot een tijdelijk onderkomen regelen indien gewenst. Het enige wat u hoeft te doen is ons laten weten wat u wensen zijn en binnen welk budget dit gerealiseerd moet worden en wij zorgen voor de rest. Uiteraard betrekken wij u volledig bij alle keuzes en houden we u van alles op de hoogte.

INTERIEUR DESIGN

Onze uitdaging, motivatie en passie ligt in het vertalen van uw persoonlijke interieur wens en die om te zetten met woonfunctionaliteit naar een totaalbeleving, een echt thuis. Een beleving waarbij elk detail bijdraagt aan perfectie en eenheid en daarin het grote verschil  maakt met niet zomaar een mooi huis, maar een perfect thuis waar u na een dag werken verlangt om naar terug te gaan.

Projectinrichting 

Op foto hiernaast ziet u 1 van  onze opdrachten die we hebben gerealiseerd in Amsterdam op de schenkel. Voor bedrijven creëren wij o.a. een vloer en lichtplan, waarbij deze daarna realiseren en indien gewenst turn-key afleveren. Wij denken mee met de wensen van onze opdrachtgever maar kijken ook naar de beste oplossing voor de eind gebruiker, in dit geval de werknemer.

Architecten

ONTWERP

Samen met onze architecten zorgen we dat ieder ontwerp een specifieke oplossing is passend bij de wens, het budget en de locatie. Wij houden hierbij rekening met een eventueel bestemmingsplan en/ of andere kaders om het ontwerp passend te maken. Na akkoord van het ontwerp volgt indien nodig het vergunningstraject en indien gewenst de volledige begeleiding voor het project. Met als KEY FOCUS het woongenot van de eind gebruiker.