DIENSTEN

Onze diensten

MADE TO CREATE

BRIXBI is een vakkundige en betrouwbare vastgoed partner dat u volledig onzorgt en begeleidt tijdens het gehele traject en actief is op het gebied van renovatie, verbouw, nieuwbouw, bouwadvies, interieur design en ontwerp. Met klantgerichte vaste teams van proffessionals managen wij het gehele project van kennismaking tot aftersales.

Verbouwen

Onder VERBOUWEN verstaan we bij BRIXBI een volledige verbouwing of renovatie van A-Z.  Wij nemen alles van u uit handen, zelfs tot een tijdelijk onderkomen regelen indien gewenst. Het enige wat u hoeft te doen is ons laten weten wat uw wensen zijn en binnen welk budget dit gerealiseerd moet worden en wij zorgen voor de rest. Uiteraard betrekken wij u volledig bij alle keuzes en houden we u van alles op de hoogte.

Interieur design

Onze uitdaging, motivatie en passie ligt in het vertalen van uw persoonlijke interieur wens en die om te zetten met woonfunctionaliteit naar een totaalbeleving, een echt thuis. Een beleving waarbij elk detail bijdraagt aan perfectie en eenheid en daarin het grote verschil maakt met niet zomaar een mooi huis, maar een perfect thuis waar u na een dag werken verlangt om naar terug te gaan.

Projectontwikkeling

BRIXBI is van a tot z betrokken bij de ontwikkeling van een bouwproject; van het zoeken naar en aankopen van grond tot het opleveren en de verkoop van het complete project. BRIXBI is verantwoordelijk voor zowel de financiële, bouwtechnische als creatieve kant van een kant en stuurt hiervoor een team aan met verschillende experts. Een beleving waarbij elke factor tot in elk detail zal bijdragen en het onderscheid maakt met zomaar een ontwikkeling van een project.

Ontwerp

Samen met onze architecten zorgen we dat ieder ontwerp een specifieke oplossing is passend bij de wens, het budget en de locatie. Wij houden hierbij rekening met een eventueel bestemmingsplan en/ of andere kaders om het ontwerp passend te maken. Na akkoord van het ontwerp volgt indien nodig het vergunningstraject en indien gewenst de volledige begeleiding voor het project. Met als KEY FOCUS het woongenot van de eind gebruiker.

Zakelijk

Zakelijk

Naast particulier gebruik richten wij ons ook op de zakelijke markt.

U kunt hieronder lezen wat wij voor u kunnen beteken.

Partners & Projecten

Wij van BRIXBI werken samen met een mooie selectie van proffesionals die staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat neemt niet weg dat wij altijd op zoek blijven naar nieuwe samenwerkingsverbanden. Denkt u dat wij wat voor elkaar kunnen betekenen op zakelijk gebied neem dan contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. 

Inkoop

Omdat wij al onze producten direct bij de merken zelf afnemen, kunnen wij u deze aanbieden met snelle levertijden en tegen scherpe prijzen. Heeft u een project waar u materialen voor moet inkopen, neem dan snel contact met ons op en wij regelen alles voor u. U wordt ontzorgd en houdt meer tijd over voor de andere lopende zaken binnen uw project. 

Bouwbegeleiding

BRIXBI kan vanaf het plan tot en met de nazorg van uw project u volledig ondersteunen en ontzorgen. Bijvoorbeeld met het ontwerp, de bouwaanvraag, het bestek en regelgeving, de administratie en de aannemersselectie.

Architecten & Adviseurs

Wij werken nauw samen met een selectie van ervaren bouw adviseurs en architecten, zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw. Wilt u graag advies inwinnen voor uw project of een gedetailleerd ontwerp, neem dan met ons contact op en dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden die passen binnen uw project.