OVER BRIXBI

MADE TO CREATE

We zijn altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor onze klanten. Maar soms krijgen we de kans te experimenteren met nieuwe concepten en ideeën.

Onze Visie

BRIXBI heeft zich gespecialiseerd in de transformatie van ondergewaardeerd commercieel en particulier vastgoed in een nog steeds opkomende market. Wat ons uniek maakt is dat wij waardevermeerdering creëren van alle objecten met totale ontzorging van onze opdrachtgever. Onze key-focus is het woongenot van de eind gebruiker. Onze  missie is: Made to create with a sharp investment and high efficiency.

Onze Werkwijze

Voor ons is het van belang om eerst duidelijk inzicht te krijgen in wat uw wensen zijn, daardoor spreken wij de eerste keer met u af op locatie, na deze afspraak en persoonlijke kennismaking, maken wij voor u een complete offerte met alle kosten zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer u akkoord bent met de offerte maken wij een gedetailleerde wekelijkse planning en gaan we samen met u de materialen en werkzaamheden doorbespreken. Hierna gaan wij van start op de geplande datum en houden u dagelijks of wekelijks op de hoogte van de gang van zaken. Wanneer het project is afgerond blijven wij altijd bereikbaar en kunt u altijd bij ons terecht. 

Ons Team

BRIXBI is een klein, maar zeer ervaren en gepassioneerd team, die zich volledig inzet voor elke opdrachtgever en bekijkt op welke wijze wij waarde vermeërdering kunnen creeren van het object met inachtneming van het ultieme woongenot van de eind gebruikers. BRIXBI werkt daarnaast ook met ervaren partners die dezelfde visie als wij delen.