BRIXBI

Over Brixbi

MADE TO CREATE

We zijn altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor onze klanten. Maar soms krijgen we de kans te experimenteren met nieuwe concepten en ideeën.

Onze Visie

BRIXBI heeft zich gespecialiseerd in de transformatie van ondergewaardeerd commercieel en particulier vastgoed in een nog steeds opkomende market. Wat ons uniek maakt is dat wij waardevermeerdering creëren van alle objecten met totale ontzorging van onze opdrachtgever. Onze key-focus is het woongenot van de eind gebruiker. Onze  missie is: Made to create with a sharp investment and high efficiency.

Onze Werkwijze

Voor ons is het van belang om eerst duidelijk inzicht te krijgen in wat uw wensen zijn, daardoor spreken wij de eerste keer met u af op locatie, na deze afspraak en persoonlijke kennismaking, maken wij voor u een complete offerte met alle kosten zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer u akkoord bent met de offerte maken wij een gedetailleerde wekelijkse planning en gaan we samen met u de materialen en werkzaamheden doorbespreken. Hierna gaan wij van start op de geplande datum en houden u dagelijks of wekelijks op de hoogte van de gang van zaken. Wanneer het project is afgerond blijven wij altijd bereikbaar en kunt u altijd bij ons terecht. 

Ons Team

BRIXBI is een klein, maar zeer ervaren en gepassioneerd team, die zich volledig inzet voor elke opdrachtgever en bekijkt op welke wijze wij waarde vermeërdering kunnen creeren van het object met inachtneming van het ultieme woongenot van de eind gebruikers. BRIXBI werkt daarnaast ook met ervaren partners die dezelfde visie als wij delen. 

TEAM

Het Brixbi Team

MADE TO CREATE

BRIXBI heeft zich gebonden aan fantastische, gemotiveerde en ervaren professionals, zowel in-dienst als met samenwerkingen op projectbasis. We zijn enorm trots op wat wij tot nu toe hebben gerealiseerd en dit hadden wij nooit zonder dit geweldige team kunnen doen.

Bart

Manager Operations

Bart is werkzaam als Manager Operations bij BRXBI en heeft veel ervaring met project management in de entertainment business en als Marketing Manager in de muziek industrie. Verder heeft hij gewerkt als Timmerman bij een groot aannemers bedrijf waar hij veel technische kennis heeft opgedaan die hij toepast in zijn functie bij BRIXBI. Bereikbaar op +31 6 25185292

Lisa

Lisa - Financieel & Administratief

Lisa heeft IBMS gedaan op de HU en heeft stage gelopen bij diverse grote accountant kantoren. Ze is super enthousiast dat ze bij BRIXBI een diverse en uitdagende rol heeft gekregen waarbij zij zich voornamelijk bezighoudt met financiële administratieve werkzaamheden. 

Luca

(Intern) Interior design

Luca studeert aan de Saxion; Interior design and styling -Jan des Bouvrie academie. Luca is geboren in Milaan maar besloot 5 jaar geleden naar Nederland te komen om te studeren. Hij is een echte aanwinst voor het team en tijdens zijn stage kunnen we veel van elkaar leren.

Barbara

Eigenaresse

Barbara is op 11 Oktober 2019 gestart met BRIXBI. Na jarenlange ervaring met projectmanagement binnen de technische sector en het luxe segment, besloot ze om al haar kennis en ervaring samen te brengen bij BRIXBI. Ze is enorm trots op het team en kijkt enorm uit van wat de toekomst allemaal gaat brengen.