HET BRIXBI TEAM


BRIXBI heeft zich gebonden aan fantastische, gemotiveerde en ervaren professionals, zowel in-dienst als met samenwerkingen op projectbasis. We zijn enorm trots op wat wij tot nu toe hebben gerealiseerd en dit hadden wij nooit zonder dit geweldige team kunnen doen.

Mirte - Sales en Project Manager

Mirte is werkzaam als Sales & Project Manager bij BRIXBI en heeft veel ervaring in het luxe segment. Ze denkt graag out of the box en kijkt er elke keer naar uit om mooie bijdragen te leveren aan onze verschillende projecten. De perfecte aanwinst voor BRIXBI.

Marilou - Socials

Marilou beheert alle social media account(s), de online communicatie, fotografie en meer van BRIXBI. Ze is enorm creatief en heeft een hele grote bijdrage geleverd binnen onze marketing afdeling.

Barbara - Eigenaresse

Barbara is op 11 Oktober 2019 gestart met BRIXBI. Na jarenlange ervaring met projectmanagement binnen de technische sector en het luxe segment, besloot ze om al haar kennis en ervaring samen te brengen bij BRIXBI. Ze is enorm trots op het vrouwen team - SOMETIMES IT TAKES BALLS TO BE A WOMAN!