ONZE MERKEN

Wij hebben veel merken in onze portefeuille met een breed assortiment in verschillende prijsklassen en stijlen. Wij bieden alleen merken aan die staan voor zeer goede kwaliteit en duurzaamheid. Zie hier onderstaand een aantal merken uit onze portefeuille uitgelicht. 

Heeft u producten nodig voor een zakelijk project of particulier gebruik, neemt u dan hier contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Merken

REGINOX

Al sinds 1976 staan zij voor kwaliteit en innovatie in spoelbakken, kranen en werkbladen. Zij ontwerpen, ontwikkelen en produceren deze artikelen in eigen huis, in allerlei stijlen, kleuren en uitvoeringen. Met een steeds weer vernieuwend aanbod zijn zij een gewilde aanbieder voor de nationale én internationale keuken- en projectmarkt.  Zo kiezen ze bewust voor hoogwaardige materialen en technieken en duurzaamheid. Alles is binnen 3 werkdagen leverbaar.

TECE

TECE is een familiebedrijf. Voor gebouwen zijn badkamers nodig. Oplossingen van TECE worden wereldwijd gebruikt in de woningbouw, in openbare en semi-openbare gebouwen en in particuliere woningen. Ze leveren o.a. drukplaten, douche drainen en het meeste stille toilet reservoir van de wereld. TECE gaat helemaal met hun tijd mee door het aanbieden van hun prachtige RVS drukplaten en drains in allerlei verschillende kleuren met de  laatste technieken.

GESSI

Het Italiaanse merk Gessi is een van de grondleggers van het designsanitair.  In 1992 startte Umberto Gessi zijn onderneming met een duidelijke missie: het transformeren van een object met een gebruiksfunctie naar een designobject.  Naast kranen vind je ’ ook masserende douchekoppen, luxe regendouches en badkranen met watervallen. Alle producten worden in de eigen fabriek in Italië geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitstandaarden. 

STEINBERG

Steinberg is een fabrikant die moderne, luxe kranen en accessoires vervaardigd. Daarbij wordt goed gekeken naar toekomstige trends in architectuur die design en visie in de badkamer mogelijk maken. Alle producten zijn ontworpen uit hoogwaardige materialen, zoals solid-verchroomd messing en matglas. Steinberg is een betrouwbaar merk met innovatieve producten en een vanzelfsprekende service.

CATELANO

Innovatief, technologisch vooruitstrevend en met respect voor mens en milieu. Dat zijn de waardes van Catalano en daarmee profileert deze Italiaanse fabrikant van hoogwaardige keramische badkamer producten zich sinds 1967. Dagelijks wordt er nabij Rome met veel passie gewerkt aan bijzondere producten met opvallende design kenmerken en minder opvallende slimme technologieën.

COTTOCERAMIX

Cottoceramix (groothandel) staat bekend om haar bijzondere keramische wand- en vloertegels. Verschillende prachtige merken met aparte tegelmotieven en formaten. Zij leveren exclusief via hun dealers, waar wij er 1 van zijn. 

PLIEGER

Sanitaire producten moeten mooi zijn, degelijk, goed te reinigen en bij voorkeur goed te combineren met andere elementen in uw badkamer of toilet, dat is waar het merk Plieger voor staat. Alle producten zijn binnen 3 werkdagen leverbaar met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

WIESBADEN

'Sanitair voor iedereen!', dat is de slogan kenmerkend voor Wiesbaden Sanitair en daar staan ze ook voor.
Hun missie: een kwalitatief, stijlvol en betaalbaar sanitair merk zijn voor iedereen. Dat doen ze door een breed assortiment aan sanitaire artikelen aan te bieden in verschillende soorten stijlen geschikt voor iedere portemonnee. Alle producten zijn binnen 3 werkdagen leverbaar.

SILESTONE

Silestone bestaat voor meer dan 94% uit natuurlijk kwarts (composiet), waardoor het uiterst hard en bestendig is. Het is een perfect materiaal voor keukenwerkbladen, badkamers, vloeren en wandbekledingen. Dankzij de grote afmetingen is slechts een minimum aantal voegen nodig. Het oppervlak van Silestone® is niet poreus en is daardoor uitermate bestand tegen allerlei dagelijkse vlekkenmakers zoals koffie, wijn, citroensap, olijfolie, azijn, make-up en vele andere producten. Een must have voor in huis.

DEKTON

Dekton is zeer goed bestand tegen ultraviolet (UV) licht en verschiet na verloop van tijd niet van kleur waardoor het perfect is voor toepassingen zowel binnen als buiten. Dekton is het meest krasvaste oppervlak op de markt en hoewel de snijbeweging van een mes Dekton niet beschadigt, wordt het gebruik van snijplanken wel aangeraden om uw keukengerei te beschermen. Hoewel andere oppervlakken bestand zijn tegen vlekken, is Dekton echter geheel vlekvast. 

DORNBRACHT

De badkamer krijgt steeds meer aandacht. Dat geldt op het gebied van architectuur, design en technologie, maar evenzeer wordt de badkamer steeds meer een ruimte om zich terug te trekken, te ontspannen en lekker bij te komen. Dornbracht doet om die reden al vele jaren onderzoek op het gebied van rituele architectuur. De mens en zijn rituelen en handelingen staan daarbij centraal. Zowel op cultureel als op technologisch vlak. De inzichten en de kennis die voortvloeien uit het onderzoek nemen wij mee in ons werk. En dus ook in uw badkamer of uw spa.

LAUFEN

LAUFEN is gespecialiseerd in complete high-end badkamers en elk product is van hoge keramische kwaliteit met een doordacht design.
Door de jaren heen heeft LAUFEN toonaangevende voorstanders van een samenwerkingscultuur met diverse hoofdrolspelers binnen de designwereld samengewerkt om producten te maken met SaphirKeramik.