NEWS

VIND HIER ONZE LAATSTE NEWS UPDATES 

BIJ VRAGEN NEEM CONTACT MET ONS OP VIA INFO@BRIXBI.NL

ONTWERP SHOWROOM

Stan Kruijssen van Studio Concreet, één van onze samenwerkende partners, heeft deze prachtige schets ontworpen en getekend met onze input om een impressie te geven hoe we deze prachtige en grote ruimte het beste kunnen gaan benutten. 

SHOWROOM

Per 1 Juli 2020 openen wij ons nieuwe kantoor met showroom aan het Moleneind 23 te Kortenhoef. De locatie heeft een goede ligging in een unieke omgeving. Het ligt op 10 minuten rijden van de A2, afslag Vinkeveen en is aan het water, de Zuwe gelegen. De showroom is alleen op afspraak te bezichtigen doordat wij onze bezoekers de volledige aandacht willen geven. Als u een afspraak wilt maken neem dan telefonisch contact met ons op via;          06-44055375 of 0348-486575

PRIVATE LABEL

Tijdens onze opdrachten hebben wij geconstateerd dat er een grote belangstelling is voor hand- en op maat gemaakte meubelen van hoge kwaliteit. Na een grondig markt onderzoek en vele gesprekken met ervaren meubelmakers en interieur deisgners hebben wij besloten om onze eigen private label op te zetten, genaamd: Limited Interior. We zijn nog in de ontwikkelingsfase maar we houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.