VERKOOP EXPERTISE 

Wanneer in de huidige markt uw woning niet binnen een maand is verkocht, kan dat aan verschillende factoren liggen, bijv. prijs, geen commerciële foto's, het interieur valt niet in de smaak enzovoorts. Wij zijn DE expert om uw woning WEL snel verkocht te krijgen, hoe dat in zijn werk gaat leest u hieronder.  

WAAROM EEN VERKOOP EXPERT?

Wij hebben alle expertises onder 1 dak. We werken samen met de allerbeste vastgoed fotografen, interieur stylisten, 3D tekenaars en vastgoed experts. Wij hebben zelf erg veel ervaring met het aankopen en verkopen van woningen en kennen de markt zeer goed, wij weten precies wat er nodig om uw woning snel en voor een betere prijs te kunnen verkopen. Bespaar op uw makelaarskosten en creëer met ons grote meerwaarde op uw woning!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

FOTOGRAFIE

De foto's zijn het visitekaartje van uw woning. Wanneer deze niet sfeervol zijn en niet vanuit de juiste hoek zijn genomen, dan kan dat u vele potentiele kopers kosten. Meeste fotografen worden door uw verkoopmakelaar ingehuurd en doen niks anders dan de hele dag foto's maken, een soort lopende band werk. Deze fotografen hebben vaak geen kennis van de laatste trends en gevoel voor interieur waardoor uw foto´s zich niet onderscheiden van andere woningen. Wij werken met een team die dat wel heeft en u zult zelf het verschil direct zien. 

INTERIEUR

Interieur is een kwestie van smaak, dat is een feit, maar er zijn stijlen, kleuren en indelingen die zeker bij 80% van de kopers in de smaak vallen. Natuurlijk wilt u voor de verkoop van uw woning geen geheel nieuw interieur aanschaffen en dat hoeft ook niet. Wij hebben accessoires en meubelen die we aan u verhuren tot aan de verkoop, die uw woning direct een stuk commerciëler maken en waardoor uw woning een veel grotere doelgroep aantrekt. 

CONTENT & PROMOTIE

In 95% van de gevallen heeft uw makelaar de omschrijving geschreven bij de advertentie van uw woning. Dit doet de makelaar dagelijks dus hij weet precies wat hij er in moet zetten. Maar onderscheidt het zich van de andere te koop staande woningen? Heeft het echt de wow-factor van JA ik wil dit object kopen? Weet u zeker dat alles er in staat? Vaak kunt u niet op al deze 3 vragen JA beantwoorden. Wij hebben content schrijvers die nog een keertje naar de tekst kijken en maken hier en daar wat aanpassingen om uw omschrijving zich op een goede manier te laten onderscheiden van de rest. 

PRIJS STRATEGIE

Er zijn verschillende strategieën mogelijk bijvoorbeeld laag inzetten door veel geïnteresseerden te laten bezichtigen en te laten over of op bieden. Onze vastgoed experts kijken samen met u of de gekozen strategie bij de woning en de regio past, zo niet maken zij een nieuwe prijs strategie passend bij uw woning.