ZAKELIJK

Naast particulier gebruik richten wij ons ook op de zakelijke markt. 

U kunt hieronder lezen wat wij voor u kunnen beteken.

Partners & Projecten

Wij van BRIXBI werken samen met een mooie selectie van proffesionals die staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat neemt niet weg dat wij altijd op zoek blijven naar nieuwe samenwerkingsverbanden. Denkt u dat wij wat voor elkaar kunnen betekenen op zakelijk gebied neem dan contact met ons op zodat we samen naar mogelijkheden kunnen kijken. 

Inkoop

Omdat wij al onze producten direct bij de merken zelf halen, kunnen wij deze aanbieden met snelle levertijden en tegen sherpe prijzen. Heeft u een project waar u materialen voor moet inkopen, neem dan snel contact met ons op en wij regelen alles voor u. U wordt ontzorgd en houdt meer tijd over voor de andere lopende zaken binnen uw project. 

Bouwbegeleiding

BRIXBI kan vanaf het plan tot en met de nazorg van uw project u volledig ondersteunen en ontzorgen. Bijvoorbeeld met het ontwerp, de bouwaanvraag, het bestek en regelgeving, de administratie en de aannemersselectie.

Architecten & Adviseurs

Wij werken nauw samen met een selectie van ervaren bouw adviseurs en architecten., zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw. Wilt u graag advies inwinnen voor uw project of een gedetailleerd ontwerp, neem dan met ons contact op en dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden die passen binnen uw project.